Bodycare

Fysioterapieutin ja psyykkisen valmentajan osaamisen yhdistävä hyvinvointitunti Sinulle, joka kaipaat kehon ja mielen yhteyttä sekä rauhaa ja taitoa kuunnella kehosi viestejä ja vastata niihin viisaasti.

~~

HERÄÄT aamulla ja selkä tuntuu jäykältä, polvikin oireilee toisinaan, väsyttää. Mietit, miten selviät työpäivästä mallikkaasti, ja illaksi olet sopinut treenit. Et oikeastaan jaksaisi, mutta olet aina ennenkin tehnyt näin, ja tämä kuuluu viikko-ohjelmaasi. Kysynkin Sinulta… onko tämä nautinnollista? Onko tämä elämää, jota haluat elää? Onko jotain, mitä voisit tehdä, että Sinulla olisi aamulla parempi olo?

Kipu ei ole normaalia. Kipu ja väsymys ovat nykyään niin yleisiä, että syntyy harha. Harha, jossa kuvittelemme, että olisi normaalia, ettei tunnu hyvältä. Että olisi _normaalia_ olla väsynyt ja vatsa sekaisin stressistä. Meidän on tarkoitus voida hyvin ja tuntea olomme hyväksi kehossamme ja mielessämme.

~~

Ei selvitä arjesta – vaan nauttia siitä.

Kipu on viesti keholtamme, että se kaipaa huomiotamme. Huomionkipeys voi olla kehon kireä tai esimerkiksi ylirasittunut alue. Se voi myös olla mielemme, joka kehon kautta ilmoittaa, että nyt jarrua. Joskus pelkkä syvään hengittäminen helpottaa kipua tai väsymystä, silloin keho kaipasi eniten sitä.

~~

Bodycare antaa Sinulle selkeitä ja toimivia työkaluja kehosi kuuntelemiseksi ja sen toiveisiin vastaamiseksi.

Tällä hetkellä Bodycare –tunnit toteutuvat Turussa ja ovat tilattavissasi yksityistunneiksi ryhmille tai yksityisvalmennuksena vain Sinulle tai Sinulle ja ystävällesi parina. Tilaa täältä tai lähetä sähköpostia fysiokaunismaki@gmail.com

~~

Fysioterapeutin ohjaama kehon ja mielen hyvinvointitunti kaiken kuntoisille – BODYCARE

Harjoituksessa käydään läpi kehon (ja mielen…) kireyksiä faskialinjoihin perustuen ja opitaan käyttämään lihaksia optimaalisella, liikkumista ja hyvinvointia tukevalla tavalla.

Harjoituksessa huomioidaan hengitys-, tuki- ja liikuntaelimistön haasteet ja halutessasi saat yksilöllistä ohjausta tunnin aikana.

Kehotuntemuksesi kasvaa, kun harjoitus rauhoittaa mielesi hengitykseen ja kehosi äärelle.

Kehityt kehosi viestien kuuntelemisessa ja opit keinoja sen hoitamiseen myös harjoituksen ulkopuolella.

Bodycare –harjoitus tukee mitä tahansa muuta harjoittelua ja toimii hyvin itsenäisenäkin harjoittelumuotona.

Bodycare – harjoituksesta saatat löytää avun myös väsymyksen sekoittamaan mieleen tai uupuneeseen kehoon.

Tervetuloa tunnille tai tilaa omasi!

Jätä yhteydenottopyyntö!

~~