Unelmahommissa

Haluaisitko lähteä matkalle? Vaihtaa työpaikkaa? Pudottaa painoa tai kasvattaa lihasta? Päästä eroon kivusta tai olla liikkuvampi? Tai jotain ihan muuta?

Kaikki lähtee tavoitteista. Ilman tavoitetta, josta syntyy motivaatio ja fokus, on hankalaa saavuttaa haluamaansa. Unelmahommissa-kurssi antaa sinulle työkaluja ja mahdollisuuden hahmottaa, suunnitella ja toteuttaa unelmasi käytännössä!

Aloitamme kurssit reflektoimalla kulunutta ajanjaksoa ohjatusti, jokainen tahollaan. Tämän jälkeen vertaamme mennyttä unelmiimme tulevaisuudessa ja luomme tämän pohjalta tavoite/unelmakartan tulevalle ajanjaksolle. Pohdimme isoja kysymyksiä ja annamme aikaa sille, mitä mielestä nousee. Muutama ohjattu ja hiljainen mietiskelyhetki antavat jokaiselle aikaa huomata mielen liikkeet ja saada kiinni tärkeimmistä oivalluksista.

Kursseille jokainen voi halutessaan tuoda tyynyn, ehkä viltin ja itselle tärkeitä esineitä/asioita ajatusta ohjaamaan ja tunnelmaa luomaan. Paikalla on yleensä myös musiikkia ja teetarjoilu jne., toivomustesi mukaan. Ohjatun osuuden kesto on noin kolme tuntia, jonka jälkeen olen vielä käytettävissä jatkokysymyksien ilmaantuessa.

Unelmahommissa -unelmakarttakurssit sopivat niin työyhteisöille kuin kaveriporukoillekin, tilaa omasi ja räätälöidään juuri teidän näköisenne tapa toteuttaa hurjimmatkin unelmanne!

Avoimia Unelmahommissa -unelmakarttakursseja järjestetään Turussa, niistä lisäinfoa Facebook -sivulla tai kysymällä!

Tervetuloa luomaan omaa tulevaisuuttasi useista erilaisista unelmakarttamalleista ja kysymyspatteristoista kootun kokonaisuuden avulla!

Pyydä tarjous tai kysy lisää!