Ihana rentoutumis- ja pohdiskeluretki pohjoiseen 31.3.-3.4.2022

Jos koet tarvetta tauolle, rentoutumiselle, oman hyvän olon kokemiselle tai sen pohtimiselle, lue lisää alta. Olen koonnut nautinnollisen, rentouttavan ja ajatuksia herättävän kokonaisuuden. Toimin valmentajanasi ja kanssakulkijanasi pitkän viikonlopun kestävällä lomallamme!

Tervetuloa <3

Lue lisää: https://harriniva.fi/hyvinvointia-jerisjarven-rannalla/

Ja katso tapahtumapaikkamme upea video:

Luvassa taattua rentoutumista, kehon ja mielen hoitamista monella eri tasolla – aikaa itsesi kanssa, itseäsi varten. <3

~~

Hyvän olon päivät ja viikonloput – ”Irti kaikesta”

Seuraavan Hyvän Olon tapahtuman ajankohdasta informoidaan täällä, kun sellainen tarkentuu. Voit myös tilata vastaavan viikonlopun tai hyvän olon päivän esimerkiksi yrityksesi virkistystarkoitukseen haluamaasi lokaatioon!

Kysy lisää tai pyydä tarjous tästä!

Luvassa on tauko arjesta ja elektroniikasta, aikaa Sinulle, kehollesi ja rauhoittumiselle. Unohdamme puhelimet ja kellon, työt ja arjen. Keskitymme hetken itseemme ja saamme olla luvan kanssa itsekkäitä.

Hyvän Olon Viikonlopun / hyvän olon päivän aikana Sinun ei tarvitse olla työntekijä, pomo, äiti, isä, vaimo, mies, tytär, poika, yrittäjä, työtön, ammattikuntasi edustaja tai yhtään mitään muutakaan. Riittää, että olet Sinä, ja teet itsellesi sopivia asioita.

Viikonloppuun/ päivään sisältyy hyvää ja ravitsevaa lähituotettua ruokaa, saunomista, järveen pulahdus, luonnossa liikkumista, kehon ja mielen kuuntelua sekä hoitamista, rauhoittumista. Minkä tahansa aktiviteetin tilalle voi myös valita levon tai mitä tahansa mieltäsi ja kehoasi rauhoittavaa tai olotilallesi sopivaa!

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

~~