Huoneen edessä (tai jossain huoneessa ihmisten joukossa) istuu nuori nainen villasukissa ja puhuu rauhallisesti siitä, miten hengitys vaikuttaa hyvinvointiin. Hetken päästä se hyppii pöydällä ja kertoo hengästyneenä, mistä ilo liikkumiseen löytyy ja miten liikkuvuusharjoittelustakin tehdään ihanaa ja asia, jota odotetaan. Se olen minä – tai näin minut on joskus kuvailtu, ja voisin allekirjoittaa kuvauksen.

Kun puhun ihmisille, olen heidän kanssaan läsnä, ohjeistan heitä aktiivisesti pohtimaan keskustelun aiheena olevia asioita. Välillämme on jatkuva kommunikaatio, joka luo jokaisesta hetkestä yksilöllisen, juuri asianomaiselle ryhmälle räätälöidyn. Kahta täysin saman sisältöistä juttutuokiota tuskin on.

Useimmiten minua pyydetään puhumaan yleisestä hyvinvoinnista, virkeydestä, liikunnan tärkeydestä tai liikkuvuusharjoittelusta(…jos Sinulle tulee mieleen jotain ihan muuta – kysy, niin todennäköisesti saat, mitä halusit!)

Työpajoista kysytyimpiä ovat tanssityöpajat ja erilaiset liikkuvuustyöpajat. Työpajoissa yhdistellään sopivassa suhteessa teoriatietoa ja käytännön tekemistä.

Usein puhun tai vedän työpajoja villasukissa ja joskus istun pöydällä, Sinäkin saat olla, miten haluat, se on mukavaa.

Ihminen on onnellinen villasukat jalassa, eikö? Villasukkahommia.

Jos haluat kuulla enemmän ajatuksistani tai pyytää minut puhumaan,

jätäthän yhteydenottopyynnön!

~~