Henkilökohtainen valmennus kanssani voi olla fyysistä – kehon valmentamista, tai psyykkistä – mielen valmentamista.

Henkilökohtaisen valmennuksen alkaessa keskustellaan ja kartoitetaan tavoitteita. Tehdään suunnitelma ja kirjoitetaan ylös konkreettiset muutoskohteet ja aikataulu niille. Seurataan edistymistä ja tehdään tarvittaessa muutoksia suunnitelmaan. Kaikki tapahtuu elämäsi ehdoilla ja Sinun resurssisi huomioiden. Tämän on tarkoitus olla kivaa, ja tuottaa Sinulle onnellisuutta – ei stressiä ja itsensä ruoskimista. Valmennuksessani ei koskaan ”oteta ketään niskasta kiinni” vaan etsitään ratkaisut viisaasti ja lempeästi, niin tuloksiakin saadaan nopeammin ja fiksummin!

Mikäli tavoitteenasi on esimerkiksi polvikivusta eroon pääseminen ja painon pudotus tai vaikka rakkaan harrastustoimintasi jatkaminen kivun sallimissa rajoissa ja se huomioiden, saatan olla oikea ihminen Sinua auttamaan.

Jos tiedät, mitä pitäisi tehdä, mutta et vain saa aikaiseksi… Tai koet, että arki painaa, etkä ehdi tekemään itsellesi tärkeitä asioita, saatan olla oikea ihminen Sinua auttamaan. Tähän löytyy satoja keinoja mielen valmennuksen puolelta. Lue mielen valmennuksesta lisää täältä.

Koska henkilökemioilla on aina suuri merkitys elämänatapamuutoksissa, keskustelen kanssasi pikaisesti puhelimessa ennen yhteistyön aloittamista. Jätä siis yhteydenottopyyntö, ja soitan Sinulle pian. Varmistetaan, että olemme hyvä tiimi ja aloitetaan matka kohti kivuttomampaa, iloisempaa ja onnellisempaa Sinua!

Lue myös fysioterapia-välilehti, sillä samat periaatteet pätevät kumpaankin palveluun!

Valmennukset toteutuvat erilaisina ja -mittaisina, henkilökohtaisesti optimoituina paketteina/kokonaisuuksina.

Kanssani mitään ei aloiteta maanantaina tai huomenna (se ei vaan toimi), joten ota yhteyttäkin jo tänään!

Jätä soittopyyntö!