Unelmavuosi -unelmakarttavalmennus vuodelle 2021

Olisitko aikeissa tehdä jotain hyvää itsellesi? Oletko kyllästynyt väsymykseen tai ikuiseen kiireeseen? Siihen, että asiat eivät etene? Tai kaipaat vaihtelua arkeesi?

Olet ehkä aikeissa kehittää itseäsi ystävänä, vanhempana, yrittäjänä tai ihan vaan itsenäsi. Olisit ansainnut sen…
Sinulla on lupa voida hyvin ja kaikki avaimet ovat omissa käsissäsi…

Unelmavuosi –työpajassa saat pohtia ohjatusti mennyttä vuotta ja suunnitella alkavaa viisaiden kysymysten johdattelemana. Mitä ikinä haluatkaan alkavalta vuodelta, on aika istuttaa siitä siemen mieleesi.
On aika antaa aivoillesi tehtävä pyrkiä kohti valitsemiasi unelmia tai tavoitteita. Mielesi toimii työkalunasi, Sinun tehtäväsi on ainoastaan ottaa tuo työkalu käyttöösi. Tämä onnistuu Unelmakartan avulla.

Taitavan pohdinnan jälkeen luomme siis unelmakartan, joka ohjaa niin ajatteluasi kuin toimintaasi kohti haluamaasi lopputulosta. Kaikki tämä nivotaan tunteisiin, sillä ihminen toimii aina tunteidensa innoittamana.

Varaa paikkasi tästä!

Kukapa ei haluaisi olla ensi vuonna onnellisempi? Iloisempi? Mahtavassa työssä? Varakkaampi? Rentoutuneempi? Mitä ikinä haluatkaan, pääset luomaan siitä itsellesi jotakin konkreettista ja selkeää.

Muutama vuosi sitten olisin pitänyt kaikkea nyt mainitsemaani mahdottomana. En uskonut itseeni tai omiin mahdollisuuksiini elämässäni. En ymmärtänyt, että voin itse vaikuttaa aivan kaikkeen. Nyt tahdon jakaa yhtä onnen ja ilon työkaluista, jonka olen ottanut omaan käyttööni vuosia sitten, siispä lämpimästi tervetuloa!

Päivän jälkeen koet tuntevasi itsesi taas vähän paremmin, tunnet rauhaa ja tyytyväisyyttä toiveidesi selkiydyttyä ja innostusta alkaneesta unelmiesi vuodesta.

Tapahtuma toteutuu tunnelmallisessa työhuoneessa Turun keskustassa osoitteessa Puolalanpuisto 1A. Tuomme jokainen mukanamme itsellemme tärkeitä asioita ja ajatuksia, joista kuulet ilmoittautumisen yhteydessä lisää! Kaikki on ajateltu loppuun asti ja Sinua varten!

Tämä työkalu ja perusteellinen valmennus sen käyttöön on Sinun hintaan 55€ /osallistuja.
Paikkoja on vain muutamia ja tapahtumia tammikuussa vain kaksi, joten varaathan paikkasi nopeasti. Paikkavarauksesi on vahvistettu ja sitova maksettuasi osallistumismaksun.
Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen fysiokaunismaki@gmail.com TAI
varaa paikkasi heti tästä!

Lämpimästi tervetuloa, terkuin, Maria 🙂

(p.s., jos olet vähävarainen, etkä pysty suoriutumaan kurssimaksusta, mutta tarvitset kipeästi kurssia hyvinvointisi tueksi, ole minuun yhteyksissä.)

Unelmavuosi – unelmakarttavalmennukset
(9.1.2021 klo 17-20 TAI 17.1.2021 klo 11-14, Puolalanpuisto 1 A, Turku)

~~

Unelmakarttavalmennukset yleisesti

Haluaisitko lähteä matkalle? Vaihtaa työpaikkaa? Pudottaa painoa tai kasvattaa lihasta? Päästä eroon kivusta tai olla liikkuvampi? Tai jotain ihan muuta?

Kaikki lähtee tavoitteista. Ilman tavoitetta, josta syntyy motivaatio ja fokus, on hankalaa saavuttaa haluamaansa. Unelmakarttavalmennukset antavat sinulle työkaluja ja mahdollisuuden hahmottaa, suunnitella ja toteuttaa unelmasi käytännössä!

Aloitamme kurssit reflektoimalla kulunutta ajanjaksoa ohjatusti, jokainen tahollaan. Tämän jälkeen vertaamme mennyttä unelmiimme tulevaisuudessa ja luomme tämän pohjalta tavoite/unelmakartan tulevalle ajanjaksolle. Pohdimme isoja kysymyksiä ja annamme aikaa sille, mitä mielestä nousee. Muutama ohjattu ja hiljainen mietiskelyhetki antavat jokaiselle aikaa huomata mielen liikkeet ja saada kiinni tärkeimmistä oivalluksista.

Kursseille jokainen voi halutessaan tuoda tyynyn, ehkä viltin ja itselle tärkeitä esineitä/asioita ajatusta ohjaamaan ja tunnelmaa luomaan. Paikalla on yleensä myös musiikkia ja teetarjoilu jne., toivomustesi mukaan. Ohjatun osuuden kesto on noin kolme tuntia, jonka jälkeen olen vielä käytettävissä jatkokysymyksien ilmaantuessa.

Unelmakarttavalmennukset sopivat niin työyhteisöille kuin kaveriporukoillekin, tilaa omasi ja räätälöidään juuri teidän näköisenne tapa toteuttaa hurjimmatkin unelmanne!

Tervetuloa luomaan omaa tulevaisuuttasi useista erilaisista unelmakarttamalleista ja kysymyspatteristoista kootun kokonaisuuden avulla!

Pyydä tarjous tai kysy lisää!