Unelmavuosi

valmennus vuodelle 2023

Olisitko aikeissa tehdä jotain hyvää itsellesi? Oletko kyllästynyt väsymykseen tai ikuiseen kiireeseen? Siihen, että asiat eivät etene? Tai kaipaat vaihtelua arkeesi?

Olet ehkä aikeissa kehittää itseäsi ystävänä, vanhempana, yrittäjänä tai ihan vaan itsenäsi. Olisit ansainnut sen…
Sinulla on lupa voida hyvin ja kaikki avaimet ovat omissa käsissäsi…

VARAA TÄÄLTÄ: https://holvi.com/shop/fysiokaunismaki/

Unelmavuosi –työpajassa saat pohtia ohjatusti mennyttä vuotta ja suunnitella alkavaa viisaiden kysymysten johdattelemana. Mitä ikinä haluatkaan alkavalta vuodelta, on aika istuttaa siitä siemen mieleesi.
On aika antaa aivoillesi tehtävä pyrkiä kohti valitsemiasi unelmia tai tavoitteita. Mielesi toimii työkalunasi, Sinun tehtäväsi on ainoastaan ottaa tuo työkalu käyttöösi. Tämä onnistuu Unelmakartan avulla.

Taitavan pohdinnan jälkeen luomme siis unelmakartan (paljon perinteista unelmakarttaa laajempi ja syvempi), joka ohjaa niin ajatteluasi kuin toimintaasi kohti haluamaasi lopputulosta. Kaikki tämä nivotaan tunteisiin, sillä ihminen toimii aina tunteidensa innoittamana.

~~

Tule mukaan uudistuneelle Unelmavuosi – kurssille!

Entistäkin inspiroivampi, voimaannuttavampi sekä todellisuuteen ja arkeen integroitava kurssi toteutuu: 

Tiiviimmin Turun keskustassa:
la 21.1. klo 11-14
la 4.2. klo 11-14

Puolalanpuisto 1 A, Turku

Kurssit ovat nyt myynnissä, varaa paikkasi linkistä:
https://holvi.com/shop/fysiokaunismaki/

~~

~~

~~

Kukapa ei haluaisi olla ensi vuonna onnellisempi? Iloisempi? Mahtavassa työssä? Varakkaampi? Rentoutuneempi? Mitä ikinä haluatkaan, pääset luomaan siitä itsellesi jotakin konkreettista ja selkeää.

Muutama vuosi sitten olisin pitänyt kaikkea nyt mainitsemaani mahdottomana. En uskonut itseeni tai omiin mahdollisuuksiini elämässäni. En ymmärtänyt, että voin itse vaikuttaa aivan kaikkeen. Nyt tahdon jakaa yhtä onnen ja ilon työkaluista, jonka olen ottanut omaan käyttööni vuosia sitten, siispä lämpimästi tervetuloa!

(p.s., jos olet vähävarainen, etkä pysty suoriutumaan kurssimaksusta, mutta tarvitset kipeästi kurssia hyvinvointisi tueksi, ole minuun yhteyksissä.)

~~

Unelmakarttavalmennukset yleisesti

Haluaisitko lähteä matkalle? Vaihtaa työpaikkaa? Pudottaa painoa tai kasvattaa lihasta? Päästä eroon kivusta tai olla liikkuvampi? Tai jotain ihan muuta?

Kaikki lähtee tavoitteista. Ilman tavoitetta, josta syntyy motivaatio ja fokus, on hankalaa saavuttaa haluamaansa. Unelmakarttavalmennukset antavat sinulle työkaluja ja mahdollisuuden hahmottaa, suunnitella ja toteuttaa unelmasi käytännössä!

Aloitamme kurssit reflektoimalla kulunutta ajanjaksoa ohjatusti, jokainen tahollaan. Tämän jälkeen vertaamme mennyttä unelmiimme tulevaisuudessa ja luomme tämän pohjalta tavoite/unelmakartan tulevalle ajanjaksolle. Pohdimme isoja kysymyksiä ja annamme aikaa sille, mitä mielestä nousee. Muutama ohjattu ja hiljainen mietiskelyhetki antavat jokaiselle aikaa huomata mielen liikkeet ja saada kiinni tärkeimmistä oivalluksista.

Kursseille jokainen voi halutessaan tuoda tyynyn, ehkä viltin ja itselle tärkeitä esineitä/asioita ajatusta ohjaamaan ja tunnelmaa luomaan. Paikalla on yleensä myös musiikkia ja teetarjoilu jne., toivomustesi mukaan. Ohjatun osuuden kesto on noin kolme tuntia, jonka jälkeen olen vielä käytettävissä jatkokysymyksien ilmaantuessa.

Unelmakarttavalmennukset sopivat niin työyhteisöille kuin kaveriporukoillekin, tilaa omasi ja räätälöidään juuri teidän näköisenne tapa toteuttaa hurjimmatkin unelmanne!

Tervetuloa luomaan omaa tulevaisuuttasi useista erilaisista unelmakarttamalleista ja kysymyspatteristoista kootun kokonaisuuden avulla!

Pyydä tarjous tai kysy lisää!